.:my sayangs:.

Sunday, August 7, 2011

undefined .


assalamualaikum . hoi hoi owg kampung ! haha


cowie laa lame da ta update , amat bz . heeeee~
hope sume stil ta lupe na jenguk jenguk aku laa an .
aduhai ! sayang kowg sume . huhu


oke . skang stil berpose n ta late agy kowt na
ckp SELAMAT BERPOSE tuk sume :)


beselaa . aku niy bukan penulis blog tegar so , ta
bape na reti bahagi mase niyh . so then jady gini .
bilew rajin berderet2 aku mengarut ! bilew time malas plak
rase cam tutttttttttttttt jek . HEHEHEHE ~


neway , hope sume dalam keadaan sihat dan
aman sejahtera . bukan cam aku yg bakal membunuh 

owg dan mencampkannye ke sungai klang . hahaha
*ade gaye pembunuh bersiri ta ? haa


jgn risau kwn kwn , aku stil waras agy . ta kan psl
mende remeh temeh aku na membunuh plak kan ? bialaa yg
diatas balas . penat aku na memaki da , dala aku

manyak dosa makin bertambah dosa aku psl kau dowhh !

yelaaa . nobody perfect ! tapy apew yg kau wat too
cam haremmmmmmm . phm phm ? haha

kang aku mencarut bukan bukan plak . hadoii ! cukop
lerr ayat too ehk . kau yg wat mesti kau akan paham ?
na bace blog aku ? silekan . penuhkan traffic aku too , ajak
ler teman2 baik kau . too pown if kau punya mereka . HAHA


mesti kau panas an bace ? huh ! sukenye aku :)


terima kasih la ye menjaja cerita .
terima kasih kerana femeskan aku .
terima kasih kerana buruk2 an aku .
terima kasih kerana berpura2 berkwn gan aku .
terima kasih aibkan aku .
terima kasih tuk status fb yg hebad .
anda mmg seorang pelakon . wow !


dan dan

terima kasih kerana cuba wat owg benci kat
aku . adekah kau berjaye syg ? ta kan ? aduh , kesian
gile kat kau weyy . last2 kau jugak yg kalah , maluuuuuu~


aku niy mmg jahat kowt so ta yah kwn gan aku ,
aku pown ta layak na kwn owg baek cam kau ! dan kau
ta layak na kawan gan aku . ulang TRIPLE ta layak oke .


dibulan pose yg mulia niyh aku mohon maaf sgt2 if
aku banyak wat kau kecik aty . kau terasa gan aku kan ?
ey lupe , kau ckp kau byk tlg aku ehk ? mekasih bnyk2 . aku ta
sempat na balas jasa kau . bia Allah yg balas la ey ! mekasih .
again MAAF ! puas aty ? oke done . jgn masok dlm edup aku agy .


hope kau paham laa yeeeeeee nyet ! haha


untuk pengetahuan kau ! aku ta hamak na kawan gan kau .
ade paham ?  tolong jgn na baek2 depan aku agy . aku
da taw segala2nya oke . TERIMA KASIH sgt bg aku
pahala free . yeahhhh !


sesiapa yg telah termakan hasutan dye tahniah tuk anda ye .
sesiapa yg stil ade kat blkg aku . terima kasih kerana kowg

percaye kat aku ! 
aku sayang kowg sgt oke .


hope ade hikmah disebaliknya ~




p/s > diam tak bererti kalah . diam bermaksud MALAS nak layan benda remeh
temeh . makin dilayan makin teruk jadinya . untuk mengelakkan perkara
menjadi lebih besar , better kita berdiam diri . umur semakin meningkat , jadi
pandai pandai
lah pikir yg mana baik dan buruk .




sekian terima kasih ^^









2 comments:

haniey said...

nini npe ni?sabar eh..

nynye :) said...

hurmm , beselaa . hidup berkawan kan . mcm2 hal jadi ! tengs :)