.:my sayangs:.

Thursday, September 23, 2010

jantan ke betina ? ;p



jgn xtau.....laptop pun ada jantina...
so, nak tahu tak jantina laptop yg selalu dingadap tiap2 
hari tu?jantan ke betina....try la kompom 
boleh gelak !


buat je step kt bwh ni...


1. Buka notepad mudian copy dan paste ayat ini dalam 
notepad:CreateObject("SAPI.SpVoice")
Speak"I love YOU"


2. Selepas itu tekan save. Ubah save as type kepada 
All Files (pastikan korang save di desktop supaya 
senang nak cari/buka nanti) Save as =  love u.vbs


3. Close notepad apabila habis save. Then double click 
file td (love u.vbs) dan akan dengar suara "i love u."


Cuba dengar btul2 suara "i love u" tu....suara lelaki ke 
perempuan?Kalau dengar lelaki maknanya laptop korang 
tu jantan dan begitu le sebaliknya....


lepas ni becinta laa ngan leppy anda..

v
v
v


selamat mencube , haha :P



s.e.k.i.a.n

2 comments:

hamzah ian said...

ada jgk mende ni..hehehe

nyNyE ❤ tEddY said...

hehe , da try lom ?? :P