.:my sayangs:.

Friday, March 11, 2011

4 sebab saya sayang dia .



nmpk dak banner kat atas niyy ? haaa . cute an , that y wat
aku tertarik maw join . ta pasal2 mood muncul =p

eyy sampai terlupe na ckp hye kat kowg . ahaha ! na
tunjuk excited katenyeeee . HAHAHA
oke oke , contest niyy dwat oleh kak awien , if maw
taw lbey lanjut p kat blog dye ehh . kowg pown bole join . jom :)

v
v
v

part yg paleng aku suke 'dia' so , ta tertaluk tuk sape2 .
ta kesah laa . pakwe kew , family kew , kwn kew , ex kew . sape2 
jep yg  kowg minat na wat . hakhak :p

btw , tuk soklan niyy kowg jgn tanye laa sape 'dia' bg aku .
hak milik cipta terpelihara . ta perlu na ctew kat kowg , hihi 

v
v
v

jom tengok !

4 sebab saya sayang dia . jeng jeng jeng ^^

.
.
.

1) dia BERJAYE merubah saya menjadi seorang yg setia n till
now blew dia da tade sy stil setia . walaweyyh !

2) dia selalu mengajar saya menjadi seorang yg penyabar coz
if papew terjady dia sering beri alasan yg munasabah sampai
sy ta jadi na marah dia , good an ? hahaa

3) dia akan mengelak sekiranya sy ajak berjumpa , kenapa ?
sbb dia tamo adanya sesuatu yg ta diingini berlaku 
*tolong jgn salah paham yeee .

4) dia selalu jujur dengan saya even blew saya kene tipu dgn dia ,
sy stil bole tersenyum lebar . aha -.-

.
.
.

p/s : terima kasih pade 'dia' sebab kamo laa sy semakin belajar erti
kehidupan sebenar n mak sy pernah pesan . apa yg terjadi dalam
hidup niyy ada  sebabnya . ye ye , sy paham mak ;D

  'dia' > sy sygkan awk sampai akhir hayat sy . noktah !  

to kak awien cantek , cowie if sy masok contest niyy dgn 
penuh perasaan , stil bole join kan ? hehe~


tengs for reading yawww .

byebye


:)






2 comments:

aWiEn rAwk said...

hehe..cumelnye ayt die..heehe..wah2..kemain lg ayt nynye taw..haha..gelak sowg2 akak bce..btw tq sbb join contest gile ni..=) sweet sgt ayt tu..aww

nynye :) said...

aha . haish , segan rase kak awien ckp cm uh . hoho =p

btw , tengs eyy sudi bace entry niy ! singgah2 laa cne salu . teheeeee ;D